1. overige
  2. Floridawater 221 ml Murray Lanman Florida water Eau de cologne Original Amerikaanse eau de cologne Keuls water.

Floridawater 221 ml Murray Lanman Florida water Eau de cologne Original Amerikaanse eau de cologne Keuls water.

5/5

Ben je op zoek naar een parfum met een geursoort die Kruidig is, geschikt voor en is je favoriete parfummerk Murray & Lanman? Dan is Floridawater 221 ml Murray Lanman Florida water Eau de cologne Original Amerikaanse eau de cologne Keuls water. wellicht het juiste parfum voor jou. Lees snel verder en klik daarna op ‘Bekijk de prijs’ om jouw nieuwe parfum te kopen.

Specificaties Floridawater 221 ml Murray Lanman Florida water Eau de cologne Original Amerikaanse eau de cologne Keuls water.

Type parfum

Geslacht

Geursoort

Kruidig

Inhoud

221 ml

Navulbaar

Limited Edition

Land van oorsprong

VS

Omschrijving van de Floridawater 221 ml Murray Lanman Florida water Eau de cologne Original Amerikaanse eau de cologne Keuls water.

Met de Floridawater 221 ml Murray Lanman Florida water Eau de cologne Original Amerikaanse eau de cologne Keuls water kun je je gezondheid en schoonheid bevorderen. Het is een klassieke parfum die al generaties lang wordt gebruikt en is verrijkt met mineralen uit het schitterende Florida. Het heeft een frisse en subtiele geur die perfect is voor elke gelegenheid. Of je het nu gebruikt als parfum, als een lichte gezichtslotion of als een reinigingsmiddel, deze eau de cologne biedt een luxe en subtiele geur die er goed uitziet. De Floridawater 221 ml Murray Lanman Florida water Eau de cologne Original Amerikaanse eau de cologne Keuls water is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten die zorgen voor een duurzame, natuurlijke geur. Het bevat ook natuurlijke geurstoffen zoals citroen, lavendel, rozemarijn en jasmijn die je huid voeden en een heerlijke, frisse geur aan je huis geven. Deze eau de cologne is perfect te gebruiken voor speciale gelegenheden, als je een bepaalde geur nodig hebt of gewoon om je huis te laten ruiken naar de geur van Florida.

Veelgestelde vragen over Floridawater 221 ml Murray Lanman Florida water Eau de cologne Original Amerikaanse eau de cologne Keuls water.

Floridawater 221 ml Murray Lanman Florida water Eau de cologne Original Amerikaanse eau de cologne Keuls water. is een .

Floridawater 221 ml Murray Lanman Florida water Eau de cologne Original Amerikaanse eau de cologne Keuls water. is Kruidig van geur.

Floridawater 221 ml Murray Lanman Florida water Eau de cologne Original Amerikaanse eau de cologne Keuls water. heeft een inhoud van 221 ml.

Floridawater 221 ml Murray Lanman Florida water Eau de cologne Original Amerikaanse eau de cologne Keuls water. navulbaar: .

Floridawater 221 ml Murray Lanman Florida water Eau de cologne Original Amerikaanse eau de cologne Keuls water. is een limited edition: .

Het land van oorsprong van Floridawater 221 ml Murray Lanman Florida water Eau de cologne Original Amerikaanse eau de cologne Keuls water. is VS.

Ontdek nog meer parfums